RECIPE

1. Bak een quichebodem blind in een quichevorm of vorm van 25 cm diameter en laat afkoelen.

2. Verdeel de cherrytomaatjes over een braadslee en besprenkel met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven (180 graden). Rooster circa 15 minuten en laat afkoelen.

3. Klop in een grote kom de eieren los met een vork en voeg dan geleidelijk de room toe. Roer om het geheel te mengen. Voeg vervolgens een handvol basilicumblaadjes toe en breng op smaak met peper en zout. Zet het mengsel even apart.

4. Verdeel de Mrs Bridges Sweet Onion Relish royaal over quichebodem, strooi de helft van de geraspte kaas over het laagje relish en schenk het eiermengsel erover.

5. Verdeel hier vervolgens de geroosterde cherrytomaatjes en de resterende kaas gelijkmatig overheen en plaats de vorm in een voorverwarme oven (200 graden/180 graden bij hetelucht). Bak in 20 – 25 minuten goudbruin en stevig.

Lekker bij een frisse salade. Eet smakelijk!

©Mrs. Bridges

INGREDIENTS

300g cherrytomaten

1 eetlepel olijfolie

80g geraspte Parmezaan of Pecorino

2 grote eieren

[insert 284ml pot double cream]

8 basilicumblaadjes, grof gescheurd

zout en peper naar smaak

4 eetlepels Mrs Bridges Sweet Onion Relish

Product toegevoegd aan verlanglijst