Peach and Rosemary Fizz with Peach and Prosecco Preserve
INGREDIENTS
250ml droge mousserende wijn, zoals Cava of Prosecco
50ml rozemarijn siroop*
2 eetlepels Mrs Bridges Peach & Prosecco Preserve
Takje rozemarijn (ter garnering)
ROZEMARIJN SIROOP
125ml water
100g suiker
Rozemarijn, een paar takjes
RECIPE - serves 2
1. Bereid de Rozemarijn siroop: voeg water, suiker en rozemarijnblaadjes toe aan een kleine steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en laat nog 1 minuut doorkoken. Haal vervolgens de pan van het vuur en laat de siroop ongeveer 30 minuten trekken. Giet de siroop hierna door een zeef in een gesteriliseerde glazen pot. Laat afkoelen voor gebruik.
2. Voeg een eetlepel Mrs Bridges Peach & Prosecco Preserve en 25ml van de rozemarijn siroop toe aan een champagneflute of -coupe. Vul voorzichtig aan met de Cava of Prosecco en roer voorzichtig met een (staaf)lepel om te mengen. Garneer met een takje rozemarijn.