INGREDIENTS

250ml droge mousserende wijn, zoals Cava of Prosecco

50ml rozemarijn siroop*

2 eetlepels Mrs Bridges Peach & Prosecco Preserve

Takje rozemarijn (ter garnering)

ROZEMARIJN SIROOP

125ml water

100g suiker

Rozemarijn, een paar takjes

RECIPE - serves 2

1. Bereid de Rozemarijn siroop: voeg water, suiker en rozemarijnblaadjes toe aan een kleine steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost en laat nog 1 minuut doorkoken. Haal vervolgens de pan van het vuur en laat de siroop ongeveer 30 minuten trekken. Giet de siroop hierna door een zeef in een gesteriliseerde glazen pot. Laat afkoelen voor gebruik.

2. Voeg een eetlepel Mrs Bridges Peach & Prosecco Preserve en 25ml van de rozemarijn siroop  toe aan een champagneflute of -coupe. Vul voorzichtig aan met de Cava of Prosecco en roer voorzichtig met een (staaf)lepel om te mengen. Garneer met een takje rozemarijn.

©Mrs Bridges

Product toegevoegd aan verlanglijst