RECIPE

1. Verhit de olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur.

2. Voeg de gesnipperde ui, koriander, chilivlokken en komijn toe. Fruit de uiten enkele minuten tot ze glazig zijn.

3 Voeg de pompoen toe en breng aan de kook. Laat 4-5 minuten koken. 

4. Voeg de Ginger & Chilli Chutney toe en roer goed door.

5. Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook. Verlaag het vuur en kook 15 minuten of tot de pompoenstukken zacht zijn.

6. Mix de soep met een staafmixer tot een glad geheel. 

7. Roer voor het serveren de room door de soep en breng op smaak met peper en zout.

8. Garneer aan tafel met chilivlokken en een beetje extra room.

INGREDIENTS

2 eetlepels olijfolie

2 uien, gesnipperd

1 kg pompoen (gewicht na schoonmaken), in grove stukken van ca. 5 cm

1L groentebouillon

150 ml volle slagroom

1 theelepel gemalen koriander

1 theelepel chilivlokken

1 theelepel gemalen komijn

3 eetlepels Mrs Bridges Ginger & Chilli Chutney

zout & peper naar smaak

Product toegevoegd aan verlanglijst