Bulbous Synthetic Silver Tip Shaving Brush Green - Edwin Jagger
Bulbous Synthetic Silver Tip Shaving Brush Green - Edwin Jagger

Bulbous Synthetic Silver Tip Shaving Brush Green - Edwin Jagger

B4SBSYNST
€ 109,00
Incl. BTW

Deze Edwin Jagger Bulbous Synthetic Silver Tip Shaving Brush is een hoogwaardige, vegan vriendelijke scheerkwast.
Synthetische vezels zijn een betaalbaar alternatief voor dassenhaar. De synthetische zilveren puntvezel houdt heet water vast dat, in combinatie met scheerschuim of zeep, een romig schuim kan creëren dat de ervaring nabootst van het gebruik van scheerkwasten van echt dassenhaar, en biedt een vergelijkbare scheerbeurt die net zo aangenaam is.
De haren zijn zeer stevig in het midden, waardoor ze hun vorm behouden en ze drogen uitzonderlijk snel, waardoor borstelonderhoud gemakkelijker dan ooit is.
De Edwin Jagger Bulbous Range maakt deel uit van Edwin Jagger's Premium Collection, handgemaakt met een duurzaam glanzend groen polyester materiaal. Het verfijnde ontwerp en het kleurenpalet weerspiegelen het traditionele Engelse erfgoed van Edwin Jagger met een aantrekkelijke eigentijdse twist.

- Afmetingen: totale hoogte: 100 mm, knoopdiameter: 21 mm, handgreephoogte: 48 mm
- Onderhoud: Zorg ervoor dat de borstel tussen gebruik grondig wordt schoongemaakt om de levensduur van het product te verlengen. Spoel na het scheren de borstel af met heet water, veeg het overtollige water weg en hang de borstel op een standaard met de haren naar beneden gericht.

1000000115062
Product toegevoegd aan verlanglijst