3 Piece Set Mach 3 Imitation Ebony - Edwin Jagger
3 Piece Set Mach 3 Imitation Ebony - Edwin Jagger

3 Piece Set Mach 3 Imitation Ebony - Edwin Jagger

S21M366CR
€ 159,95
Inclusief belasting

De Edwin Jagger Imitation Ebony & Chrome 3-delige Mach3-set is een hoogwaardige scheerset bestaand uit een scheerkwast, scheermes en bijbehorende standaard.
Edwin Jagger Mach3-scheermessen combineren deskundig vakmanschap met modern design, met een Edwin Jagger-handgreep en originele Gillette-onderdelen. De Gillette Mach3-kop is voorzien van een duurzame lubrastrip om het glijden van het scheermes te verbeteren en geeft aan wanneer de patroonkop moet worden vervangen. Elke kop bevat drie scherpe mesjes voor een bijzonder gladde en comfortabele scheerbeurt.
De enige vervangbare mesjeskoppen die met dit product kunnen worden gebruikt, zijn de officiële Gillette Mach3 mesjes. Mach3-patroonsystemen zijn zeer veilig en vervangende mesjes zijn verkrijgbaar in de meeste supermarkten en drogisterijen. Dit product bevat één gratis Gillette Mach3 mesje om u op weg te helpen.
De scheerkwast is handgemaakt in de Edwin Jagger-fabriek in Sheffield, met 'pure badger'-vezels. Deze soort dassenhaar is stevig waardoor het scheerschuim goed in de huid kan worden geborsteld. De vezels zijn dicht op elkaar gepakt, wat betekent dat de borstel een goede hoeveelheid water vasthoudt, wat leidt tot een vochtig en rijk schuim. Al met al leidt een kwaliteitsborstel tot een comfortabele scheerbeurt met minder sneetjes en irritatie.

- Gemaakt in Sheffield, Engeland

- Edwin Jagger Diffusion-collectie

- Originele Gillette-onderdelen

- Inclusief Gillette Mach3-mesje

- Pure badger kwaliteit scheerkwast

- Verchroomde standaard

1000000115277
Product toegevoegd aan verlanglijst