4 Piece Set Mach 3 Blue - Edwin Jagger
4 Piece Set Mach 3 Blue - Edwin Jagger

4 Piece Set Mach 3 Blue - Edwin Jagger

S21M363CRB
€ 179,95
Inclusief belasting

De Edwin Jagger Blue & Chrome 4-delige Mach3-set is een hoogwaardige scheerset bestaand uit een scheerkwast, scheermes, uitneembare zeepkom en bijbehorende standaard.
Edwin Jagger Mach3-scheermessen combineren deskundig vakmanschap met modern design, met een Edwin Jagger-handgreep en originele Gillette-onderdelen. De Gillette Mach3-kop is voorzien van een duurzame lubrastrip om het glijden van het scheermes te verbeteren en geeft aan wanneer de patroonkop moet worden vervangen. Elke kop bevat drie scherpe mesjes voor een bijzonder gladde en comfortabele scheerbeurt.
De enige vervangbare mesjeskoppen die met dit product kunnen worden gebruikt, zijn de officiële Gillette Mach3 mesjes. Mach3-patroonsystemen zijn zeer veilig en vervangende mesjes zijn verkrijgbaar in de meeste supermarkten en drogisterijen. Dit product bevat één gratis Gillette Mach3 mesje om u op weg te helpen.
De scheerkwast is handgemaakt in de Edwin Jagger-fabriek in Sheffield, van 'synthetic black fibre', een betaalbaar alternatief voor dassenhaar. De zwarte synthetische vezel houdt heet water vast dat, in combinatie met scheerschuim of zeep, een romig schuim kan creëren dat de ervaring nabootst van het gebruik van scheerkwasten van echt dassenhaar, en een vergelijkbare scheerbeurt oplevert die net zo aangenaam is. De haren zijn zeer stevig in het midden, waardoor ze hun vorm behouden en ze drogen uitzonderlijk snel, waardoor borstelonderhoud gemakkelijker dan ooit is.
De uitneembare kom is vooral handig om de scheerzeep in op te schuimen, maar kan ook dienen als druppelvanger wanneer de scheerkwast te drogen hangt.

- Gemaakt in Sheffield, Engeland

- Edwin Jagger Diffusion-collectie

- Originele Gillette-onderdelen

- Inclusief Gillette Mach3-mesje

- Black synthetic fibre scheerkwast
- Uitneembare zeepkom

- Verchroomde standaard

1000000115505
Product toegevoegd aan verlanglijst