Bulbous Mach 3 Razor Blue - Edwin Jagger
Bulbous Mach 3 Razor Blue - Edwin Jagger
Bulbous Mach 3 Razor Blue - Edwin Jagger
Bulbous Mach 3 Razor Blue - Edwin Jagger

Bulbous Mach 3 Razor Blue - Edwin Jagger

B3M3
€ 89,00
Inclusief belasting

Dit Edwin Jagger Bulbous Blue Mach3-scheermes combineert het beste van twee werelden en is een vakkundig ontworpen Edwin Jagger-scheermes met een Gillette Mach3-kop.
Het Bulbous-assortiment is een eigentijdse variant op het klassieke ontwerp van Edwin Jagger. Dit scheermes is vervaardigd in Sheffield met behulp van polyester van de beste kwaliteit en heeft een stijlvol, gebogen handvat met een opvallend kleuraccent.
Edwin Jagger is een van de slechts drie Gillette Trusted Partners ter wereld. Deze samenwerking heeft geleid tot de creatie van het Mach3-assortiment, waarbij het iconische Gillette-messysteem wordt gecombineerd met een vakkundig vervaardigd Edwin Jagger-handvat. De Gillette Mach3-kop is voorzien van een duurzame lubrastrip om het glijden van het scheermes en het scheercomfort te verbeteren. Elke kop bevat drie scherpe mesjes voor een bijzonder gladde en comfortabele scheerbeurt. Dit scheermes wordt geleverd met één Gillette Mach3-mesje.
Met een handvatlengte van 87 mm is dit scheermes gemakkelijk te manoeuvreren en biedt het veel controle, waardoor het zeer geschikt is voor mensen die nog niet bekend zijn met nat scheren.

- Handgemaakt in Sheffield, Engeland
- Gewicht scheermes: 52 g
- Lengte handgreep: 87 mm
- Eén Gillette Mach3-mesje inbegrepen
- Gillette® Mach3® Turbo, Gillette® Fusion® en ProGlide® zijn geregistreerde handelsmerken van Proctor & Gamble. Edwin Jagger Limited is niet gelieerd aan Proctor & Gamble.

1000000115116
Product toegevoegd aan verlanglijst