Gratis verzending vanaf € 100,- (NL)

Mijn account
1

2

3

4

Online retourneren

Retournota bijvoegen

Verzenden

Terugbetaling

Ga via 'Mijn account' naar 'Mijn bestellingen'. Hier opent u de bestelling die u (deels) wilt retourneren. Vink binnen deze bestelling de artikelen aan die u wilt retourneren aan en geef retourreden(en) op. Na akkoord kunt u uw retournota afdrukken.

Voeg de retournota toe aan uw retourzending

In geval van retourneringen per post dient u het pakket met de retourartikelen te verzenden naar het volgende adres:

Cartney Zeist
Slotlaan 218-220
3701 GV ZEIST
Nederland

De kosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening.

(U kunt het pakket ook afgeven bij ons in de winkel.)

Indien van toepassing, wordt u terugbetaald zodra uw pakketje door ons magazijn is ontvangen. Na ontvangst in ons magazijn kan het tot 10 werkdagen duren voordat u uw terugbetaling zult ontvangen.


Retourneren

Alle producten die u op onze Website hebt gekocht, kunt u op eigen risico binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. De termijn van 14 werkdagen gaat in nadat u, of een vooraf door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de producten heeft ontvangen. Binnen de termijn van 14 werkdagen dient u i) de herroeping aan ons te melden volgens onderstaande instructies en ii) de producten aan ons te retourneren. In geval van retourneringen per post, hebt u de producten tijdig geretourneerd indien u de producten binnen 14 werkdagen hebt afgegeven bij het postkantoor of de vervoerder. 

De volgende producten kunnen niet worden geretourneerd: ondergoed en badkleding, cadeaubonnen, parfums en (huid)verzorgingsproducten (tenzij de producten nog in de originele verzegelde verpakking zitten). 

Zorg ervoor dat u geen retourzendingen van verschillende bestellingen in één pakket verpakt zodat u uw geld zo snel mogelijk terug kunt krijgen. 

Geretourneerde producten moeten zijn geretourneerd in dezelfde staat als waarin ze zijn verzonden - en moeten voorzien zijn van hun oorspronkelijke label. Wij aanvaarden geen producten die zijn gedragen of gewassen. Voor dergelijke producten geven wij geen geld terug. Indien de staat van de producten is verslechterd als gevolg van uitgebreider gebruik, behouden wij ons het recht voor de producten terug te sturen naar de afzender. 

Zie ook de wettelijk voorgeschreven instructies over uw rechten met betrekking tot het terugsturen van artikelen in onze Algemene Voorwaarden.  


Restitutie

Zodra uw geretourneerde producten zijn gecontroleerd en geïnspecteerd bij ons magazijn, ontvangt u per e-mail een kennisgeving van restitutie indien die plaatsvindt. Uw koopsom wordt onverwijld teruggestort op dezelfde card of rekening die is gebruikt om de bestelling te plaatsen. 

De restitutie wordt gewoonlijk binnen 8 tot 10 werkdagen op uw bankrekening bijgeschreven. Deze termijn hangt uitsluitend af van uw cardonderneming. U kunt uw restitutiestatus altijd controleren op uw online-account of door contact op te nemen met uw carduitgever. 

Om uw geld volledig terug te kunnen geven, is het van belang dat wij de geretouneerde producten in dezelfde staat ontvangen als waarin u deze hebt ontvangen: de geretourneerde producten moeten compleet, ongedragen en ongewassen zijn, en alle productlabels, kaartjes en eventuele verzegelingen moeten intact zijn. 


Ruilen

Cartney Zeist beschikt niet over een ruilservice. Natuurlijk kunt u elk product waarover u niet volledig tevreden bent, retourneren tegen restitutie. Als u een ander product, een andere kleur of een andere maat wilt, plaatst u dan een nieuwe bestelling.


Opening hours

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Follow us© 2019 Cartney - Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design