Shaving Cream Sandalwood(75ml) - Edwin Jagger
Shaving Cream Sandalwood(75ml) - Edwin Jagger

Shaving Cream Sandalwood(75ml) - Edwin Jagger

SCSWT
€ 19,00
Inclusief belasting

Edwin Jagger Scheercrème Sandalwood is ideaal voor de normale huid. Een luxe scheercrème voor een gladde en comfortabele scheerbeurt.

-Bevat geen parabenen, minerale oliën en is voor 99% gemaakt uit natuurlijke ingrediënten. Een unieke combinatie van ingrediënten versterkt door plantenextracten maken een luxe schuim voor een gladde, comfortabele scheerbeurt. Zacht voor de huid en het milieu. Voor de Edwin Jagger Scheercrème Sandalwood is gebruik gemaakt van een zeldzame, kostbare essentiële olie geur. Dit zorgt voor een aangename sensuele houtachtige geur. Exotische peperige hout en kruidigheid. Edwin Jagger begrijpt en deelt de milieu- en gezondheidsaspecten van klanten en heeft hierdoor extra nadruk gelegd op het selecteren van de beste natuurlijke ingrediënten voor deze scheercrème.

-Gebruik de Edwin Jagger Scheercrème Sandalwood met warm water en een goede kwaliteit scheerkwast. Een kleine hoeveelheid is genoeg om een dikke en romige schuim te produceren. De combinatie van de borstel, warm water en natuurlijke ingrediënten zorgt voor verzachting en lifting van de baard in de voorbereiding, zodat het scheermesje soepel en zacht over uw gezicht zal glijden.

1000000092400
Product toegevoegd aan verlanglijst