RECIPE

Verkruimel de koekjes in een keukenmachine (of maak ze fijn in een zak met een deegroller) en meng deze in een grote kom met de gesmolten boter. Verdeel de koekjesmix gelijkmatig over de bodem van 4 - 6 Kilner-potten en druk goed aan. Verdeel hierover een laagje Mrs Bridges Scottish Strawberry Preserve.

Meng in een aparte kom de roomkaas, poedersuiker, vanille-extract en slagroom met een elektrische garde tot een glad mengsel. Roer hier vervolgens met een lepel of spatel 3 eetlepels Mrs Bridges Scottish Strawberry Preserve door.

Vul de Kilner-potten met dit aardbeienroomkaasmengsel en zet de potten minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven. Garneer met verse aardbeien.

INGREDIENTS

250g Digestive biscuits

100g boter, gesmolten

1 eetlepel vanille extract

600g roomkaas

100g poedersuiker, gezeefd

280ml slagroom

Mrs Bridges Scottish Strawberry Preserve

Product toegevoegd aan verlanglijst