RETOURNEREN
Alle producten die u op onze Website hebt gekocht, kunt u op eigen risico binnen 14 dagen aan ons retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in nadat u, of een vooraf door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de producten heeft ontvangen. Binnen de termijn van 14 dagen dien u i) de herroeping te melden volgens onderstaande instructies, en ii) de producten aan ons te retourneren. In geval van retourneringen per post, hebt u de producten tijdig geretourneerd indien u de producten binnen 14 dagen hebt afgegeven bij het postkantoor of de vervoerder. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen dient u ons via uw ‘Account’ op onze Website op de hoogte te stellen van uw besluit om uw bestelling in te trekken (‘Online retourneren’).

1. RETOURPROCEDURE
Online retourneren
U kunt dit doen door in uw ‘Account’ naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan. Hier opent u de bestelling die u (deels) wilt retourneren. Vervolgens vinkt u de artikelen die u wilt retourneren aan en geeft u hierbij retourreden(en) op. Om te bevestigen klikt u op ‘Afronden’. Uw online retournering is hiermee afgerond. Vervolgens opent een scherm waar u uw ‘Retournota’ af kunt drukken.
Retournota printen en bijvoegen
Na afronden van ‘Online retourneren’ kunt u uw ‘Retournota’ afdrukken. Deze ‘Retournota’ dient meegezonden te worden met de producten die geretourneerd worden.
Verzending
In geval van retourneringen per post dient u het pakket met de retourartikelen te verzenden naar het volgende adres:
Cartney Zeist
Slotlaan 218-220
3701 GV ZEIST
Nederland
of u kunt de producten afgeven bij ons in de winkel.
In geval van retourneringen per post zijn de kosten voor het retour zenden voor uw rekening.

2. GEVOLGEN VAN HERROEPING
Indien u besluit uw bestelling te retourneren, zullen wij alle betalingen die we van u ontvangen hebben aan u vergoeden, exclusief de kosten van standaardlevering, zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop we geïnformeerd zijn over uw beslissing om producten te retourneren. We kunnen echter weigeren tot terugbetaling over te gaan totdat wij de producten ontvangen hebben of totdat u het bewijs van retourzending van de producten heeft getoond, daarbij kijkend naar wat er eerder plaatsvindt om geen onnodige vertraging op te lopen. Wij zullen uw betaling terugstorten op dezelfde wijze als de betaalwijze die u hebt gebruikt voor de oorspronkelijke transactie (mits de geretourneerde producten compleet, ongedragen en ongewassen zijn, en alle product labels, kaartjes en eventuele verzegelingen intact zijn), tenzij u uitdrukkelijk hebt ingestemd met een andere wijze van restitutie. In elk geval ontstaan er voor u geen kosten als gevolg van die restitutie.
U dient de producten onverwijld aan ons te retourneren of ter hand te stellen, en in elk geval uiterlijk 14 dagen na de dag waarop u de producten thuis ontvangen heeft.
We nemen de kosten van retournering van de producten niet voor onze rekening. Ook bent u aansprakelijk voor eventuele waardenvermindering van de producten als gevolg van de behandeling anders dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. (©2017, Cartney Zeist)

Product toegevoegd aan verlanglijst