Welcome at Cartney

Wij zijn dé winkel op het gebied van Britse kleding en lifestyle, sinds 2001 gevestigd aan de Slotlaan te Zeist. In onze winkel verkopen wij kleding, accessoires en lifestyle artikelen voor zowel dames als heren. De sfeer bij ons in de winkel is typically Britishdit komt tot uiting in de prachtige lamswollen truien [made in Scotland], originele tweeds en linnens, schoenen en lederwaren, originele wax jackets; producten met een verhaal. Naast kleding en accessoires bestaat ons lifestyle-assortiment onder andere uit handgemaakt Engels servies, verzorgingsproducten en scheerartikelen, typisch Britse food-artikelen als marmalades, chutneys en shortbread. Dit alles gepresenteerd in authentieke toonbanken, hoge kasten met wol tot aan het plafond en glazen vitrines. 

Van oktober tot en met december verandert een deel van onze winkel in een echte Engelse Christmas Shop met de mooiste kerstornamenten, kerstgeuren voor in huis en natuurlijk de traditionele Christmas foods.

Pleased to meet you

Anne Marie is Cartney ruim 20 jaar geleden begonnen uit liefde voor de UK en de Engelse stijl. "Mijn hart gaat sneller kloppen van een mooie lamswollen trui, nog echt gemaakt in Schotland, of van een mooie tweed blazer." 

Ruim 20 jaar na de opening, en een een pand verder, heeft Cartney nog steeds haar onverminderde passie. "Cartney staat voor mij voor mooie kwaliteiten, liefde voor authentieke producten, de gezelligheid van het Engelse leven."

"Samen met mijn team, de Cartney family, doe ik niets liever dan klanten van A tot Z bedienen. Onze goal is dat iedere klant  "

Nu ben ik iedere dag omringd met mooie spullen en

Mijn hart gaat sneller kloppen van een mooie lamswollen trui, nog echt gemaakt in Schotland, of van een mooie tweed blazer. 

nog echt gemaakt in Schotland, maar ook van een gezellige Emma mok."

mooie kwaliteiten, liefde voor authentieke producten, de gezelligheid van het Engelse leven

Alles wat ik verkoop wil ik 100% achter staan

De authenticiteit 

producten met een verhaal

The Preppy Outfitters

preppy\’prepi\ n [prep] (1967) 1: een comfortabele, ietwat ‘kakkerige’ stijl. Gekenmerkt door liefde voor zowel klassiek als sportief en humoristisch. De stoffen zijn natuurlijk; katoen voor de zomer, tweed voor de winter. Plooirokjes, kabeltruien, een Golden Retriever, rode regenlaarzen en een potje polo; het is allemaal onderdeel van de Preppy lifestyle.

Preppy items zijn veelal uitgevoerd in strepen, kabels, Argyl ruiten of klassieke tartans. In ons ruime assortiment aan preppy kleding, hebben wij het allemaal. Naast preppy eye-catchers hebben wij ook de basics voor elke preppy garderobe in huis, denk aan de cool wool club blazer, de cricket trui, het oxford hemd en de klassieke oxford shoes.

Our Collection

Cartney ademt UK. De meeste van onze merken en producten zijn afkomstig uit Groot-Brittanië. Aangevuld met andere Europese merken die passen bij ons handschrift.

Bij het samenstellen van onze collecties letten we op stijl, kwaliteit, duurzaamheid en authenticiteit. Bij de inkoop bekijken we per item of het past binnen deze visie, en binnen het thema van het seizoen. Hierdoor kunnen we voor 100% achter de collectie staan die we verkopen.

Klik hier voor een overzicht van de merken in onze collectie.

Personal Service

Bij ons in de winkel helpen wij u graag met aandacht voor uw persoonlijke stijl en wensen. Ons team heeft kennis van zaken en helpt u graag bij het uitzoeken van items die bij u passen. Daarnaast beantwoorden we graag al uw vragen over onze producten, het materiaalgebruik, productieproces en geven we stylingtips.

Product toegevoegd aan verlanglijst