Heidi Polka Dot Knit Blouse
Heidi Polka Dot Knit Blouse
Heidi Polka Dot Knit Blouse
Heidi Polka Dot Knit Blouse

Heidi Polka Dot Knit Blouse

Ralph Lauren
211881656
€ 159,95
Incl. BTW

Een heerlijke blouse gemaakt van katoen-stretch om een fijn draagcomfort te geborduurd! Heerlijk solo en ook heel comfortabel onder een wollen pull of vestje.

De slim fit zorgt voor een flatterende pasvorm.

Kleur
  • Navy/white
Maat
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

Hoewel het zijn naam ontleent aan de beroemdste academische instelling van Engeland, vond het oxford-shirt zijn oorsprong in de polosport.

De vroege Britse polospelers gedragenen overhemden die gemaakt waren van Oxford-doek en gebruikten die op het veld met spelden om hun kragen op de plaats te houden tijdens hun rigoureus spel.

Na verloop van tijd werden de spelden vervangen door knopen en werden hetoxford-shirt de basis van de prep stijl, en verkregen een kenmerkend element binnen de iconische Polo Ralph Lauren look.

Het allereerste dameskledingstuk van Ralph Lauren was geen jurk of jas. Het was een Oxford-shirt, gemaakt in dezelfde fabriek die de herenversie produceerde, opnieuw gemaakt voor de vrouw. Sinds het debuut van dat shirt in 1971 heeft Ralph Lauren ontel variaties van zijn iconische shirt ontworpen, en deze slank gesneden, ademende, katoenen barepiquéversie ontwikkeld de ontwikkeling van een traditionele oxford met het comfort en het gemak van een polo-shirt.

 

DETAILS:

- Maat M heeft een ruglichaamslengte van 69,8 cm, een buste van 96,5 cm, een schouder van 77,5 cm, een taille van 90,2 cm en een mouwlengte van 81,3 cm. De mouwlengte wordt genomen vanaf de achterkant van het midden van de nek en wordt 1,9 cm lang tussen de maten.

- Kleedt slank af

- Button-down

- 100% katoen

- Mag in de wasmachine

 

1000000087994
Product toegevoegd aan verlanglijst